Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 25.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 25.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 25.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Getafe și Celta Vigo. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 10-a din Spania – La Liga.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Celta Vigo sub 15.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.85 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales această recomandare deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că ar trebui sa controleze posesia acestui meci; astfel având mingea mai mult in posesie, șansele de a face multe faulturi scad. Plus de asta nu este o echipa care sa joace atât de agresiv, iar acest lucru s-a vazut în statisticile din acest sezon.

În cele 9 meciuri disputate în campionat, Celta Vigo a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 13 cu Sevilla; 19 cu Elche; 9 cu Granada; 12 cu Levante; 8 cu Cadiz; 16 cu Real Madrid; 11 cu Bilbao; 8 cu Osasuna; 11 cu Atl. Madrid.
Vedem astfel că în 7 din cele 9 meciuri, Celta Vigo nuna depășit linia de 15.5 faulturi. Sperăm sa avem parte de un meci liniștit și fluid, fără multe întări dure, astfel încât să putem bifa acest pronostic.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei