Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 25.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 25.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 25.11.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Qatar și Senegal. Meciul se va desfășura începând 15:00 si face parte din runda 2 a grupei A de la Cupa Mondială.

Recomandarea propusă aici este „Senegal câștigă” la o cotă de 1.75 oferită de SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Qatar are cel mai slab lot de la Campionatul Mondial, evaluat la doar 15 milioane de euro, iar acest lucru s-a văzut și în meciul de deschidere. A fost dominată categoric de Ecuador și învinsă cu scorul de 2-0, fiind prima națiune gazda care pierde la meciul de deschidere. Qatarezii nu au avut nici măcar un șut pe poartă cu Ecuador, astfel că selecționerul Felix Sanchez a declarat că „Nu există nicio scuză pentru evoluția noastră din meciul cu Ecuador. Trebuie să ne felicităm adversarii și să ne îmbunătățim prezența în teren. A fost un start teribil, dar este loc de mai bine. Trebuie să fim mai responsabili”.

De partea cealaltă, Senegal a pierdut cu același scor 0-2 cu Olanda, dar cu o prestație total diferită față de Qatar. Africanii au tinut-o în șah pe Olanda până în minutul 84, ba chiar pot spune că au dominat la capitolul ocazii. La primul șut pe poartă al olandezilor, Gakpo a reușit să și marcheze, iar apoi la ultima fază a jocului Klassen a reușit să mărească diferența. După aspectul jocului, Senegal putea să obțină un punct, dar valoarea Olandei și-a spus diferența.

Acum africanii sunt nevoiți să câștige meciul cu Qatar, pentru a mai putea spera la o calificare în optimi. Eu sunt optimist că o pot face, au un lot valoros evaluat la 230 de milioane de euro, cu jucători ce evoluează la echipe din campionatele mari ale Europei.
Printre cei care îi putem evidenția sunt: Mendy, portarul celor de la Chelsea; căpitanul Koulibaly, fundaș tot la Chelsea; Diallo de la Salzburg; Pape Gueye de la Marseille și Idrissa Gueye de la Tottenham; Pape Sarr de la Tottenham și Ismaila Sarr de la Watford; Jackson de la Villareal; Diatta de la Monaco; Dia de la Salernitana sau Dieng de la Marseille.

De partea cealaltă, Qatar are in compoziție doar jucători care evoluează în campionatul intern, astfel că majoritatea au un nivel scăzut de joc. Mă aștept ca această diferență de valoare a lotului sa se vadă și în joc, iar evoluția extrem de slabă a Qatarului din primul meci, îmi lasă certitudinea că va pierde și azi.

More in Meciul zilei