Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 25.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 25.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 25.12.2021 are în prim plan confruntarea de baschet dintre Afyon Belediye și Bursaspor. Meciul se va desfășura începând cu ora 12:00 și face parte din etapa a 15-a din Turcia – Super Lig.

🏀 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Bursaspor sub 115.5 puncte”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.87 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.

Am ales acest pronostic deoarece mi se pare o linie puțin cam mare, având în vedere ca diferența dintre cele două echipe nu este atât de uriașă. Într-adevăr Afyon este o echipă neglijentă în apărare și primește destul de des coșuri; totuși în acest sezon, doar in 2 din cele 12 meciuri a încasat mai mult de 115 puncte; acest lucru s-a întâmplat cu Galatasaray și Anadolu Efes, echipe din top 4 al actualului clasament din Turcia.

Bursaspor nu cred ca va reuși sa atingă această linie, având în vedere ca în acest sezon cel mai mult a reușit sa ajungă la 93 de puncte. Mă aștept la un meci echilibrat, asemănător ultimului meci direct dintre cele două; atunci Bursaspor a câștigat cu greu cu scorul de 81-75.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei