Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 26.07.2022

Meciul Zilei la pariuri – 26.07.2022

Meciul Zilei la pariuri – 26.07.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre AEK Larnaca și Midtjylland. Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din returul calificărilor pentru Liga Campionilor.

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Midtjylland marchează & Midtjylland peste 3.5 cornere”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.65 și se poate găsi în cadrul casei de pariuri Superbet la categoria „Superpariuri”. Și pentru acest pronostic, recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații pronostic:

În meciul tur, deși scorul s-a terminat la egalitate 1-1, danezii au controlat în mare parte jocul, au avut multe ocazii de gol (24 la număr) și un total de 16 cornere; de partea cealaltă, Larnaca la singurul șut pe poartă a reușit să marcheze. Posesia a fost și ea una scăzută de partea ciprioților, iar la capitolul cornere nu a avut nici o lovitură de colț.

Este greu de crezut că norocul va fi din nou de partea celor de la Larnaca, astfel că mă aștept că Midtjylland sa-si fi învățat lecția din tur și să fructifice mai ușor ocaziile de gol. Danezii au un lot evaluat la 54 de milioane de euro, in timp ce AEK Larnaca au un lot evaluat la 12 milioane de euro. Așadar experiența și valoarea sunt de partea echipei oaspete de azi și mă astept sa confirme și în teren. Minim un gol și minim 4 cornere nu ar trebui sa fie deloc greu, pentru o formație ofensiva care se bazează mult pe fazele fixe.

Statistic vorbind, Midtjylland a reușit să marcheze in 17 din ultimele 20 de meciuri, iar în acest start de sezon a avut 12 cornere cu Silkeborg, 16 cu AEK Larnaca și 8 cu Randers.

Joaca și tu Meciul Zilei la pariuri la Superbet. Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și beneficiezi de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei