Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 26.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 26.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 26.09.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre San Marino și Estonia. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 si face parte din ultima runda a grupei D din Nations League.

Recomandarea propusă aici este „Estonia câștigă & Estonia mai multe cornere & San Marino sub 4.5 cornere”, la o cotă de 1.60 în cadrul casei de pariuri BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Acest pariu se poate plasa activând funcția BETCOMBO, care îți permite să cuplezi mai multe pronosticuri pe un bilet de la același meci.

⚽ Informații meci:

Estonia a mers fără greșeală în această grupă compusă doar din 3 echipe, din care mai fac parte Malta și San Marino. Din 3 meciuri, are 3 victorii și are asigurat primul loc și implicit calificarea în grupa C a Nations League, pentru ediția următoare.

In ultimii 2 ani, Estonia a reușit câteva rezultate notabile, de remarcat fiind victoriile cu Lituania, Finlanda, Letonia, sau Belarus; a mai reușit egaluri cu Albania, Cipru sau Tara Galilor și încă un lucru de menționat, faptul că a reușit să îi marcheze Belgiei, 3 goluri în dubla din grupele pentru Cupa Mondială.

Rezumatul meciului tur – Estonia vs. San Marino 2-0

De partea cealaltă, San Marino este una din cele mai slabe naționale de fotbal din lume; în această grupă are 3 infrangeri, fără să marcheze vreun gol; practic San Marino, din 2020, până în prezent, din 26 de meciuri jucate a marcat doar 3 goluri și a încasat 78.
Cu astfel de cifre este evident că San Marino a fost dominată in toate meciurile disputate și la toate capitolele, inclusiv cornere, ceea ce ne interesează pe noi la acest pariu. In această grupă, San Marino a avut 1 corner, respectiv 2 in meciurile cu Malta și 1 corner în meciul tur cu Estonia.

Naționala estoniei are în componență jucatori înalți și masivi, de aceea fazele fixe și cornerele sunt momente importante din joc pentru ei. Balticii au avut 5 cornere, respectiv 7 cu Malta și 4 în meciul tur cu San Marino. Având în vedere aceste cifre, mă aștept ca pariul nostru sa fie câștigator destul de ușor.

More in Meciul zilei