Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 26.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 26.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 26.10.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Leipzig și Real Madrid. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din runda a 5-a din Champions League.

Recomandarea propusă aici este „Sub 3.5 goluri & Sub 12.5 cornere” la o cotă de 1.60 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Situația din grupa B a Ligii Campionilor este una destul de interesantă, având în vedere că după primele 4 meciuri, Club Brugge ocupă primul loc cu 10 puncte. Astfel, lupta crâncenă se da pentru locul 2, ocupat deocamdată de Porto cu 6 puncte, urmată de Altletico Madrid cu 4 puncte și de Leverkusen cu 3 puncte.

Așadar ambele echipe au nevoie de o victorie astăzi, fiindcă un egal nu le ajuta prea mult, având în vedere situația din clasament. Mă aștept ca ambele echipe să joace destul de prudent in prima parte a jocului și să joace foarte organizat mai ales pe plan defensiv. Cu un astfel de joc, tind sa cred că nu vom avea un meci spectaculos, ci mai degrabă unul foarte tactic, specific celor de la Atletico Madrid.

Statistic vorbind, în toate cele 4 meciuri jucate de Atletico Madrid în grupele Champions League, am avut parte de maxim 3 goluri. Mai mult de atât, în 14 din cele 15 meciuri jucate de trupa lui Simeone in noul sezon s-au terminat cu cel mult 3 goluri.

La fel s-a întâmplat și cu Leverkusen, în toate cele 4 meciuri din grupe, nu s-au marcat mai mult de 3 goluri. La capitolul cornere, în nici un meci din cele 4, jucate de Leverkusen în Champions League, nu au fost mai mult de 12 cornere. De partea cealaltă, 3 din cele 4 meciuri jucate de Atletico s-au terminat cu maxim 12 cornere. Leverkusen nu traversează deloc un sezon, în cele 16 meciuri jucate în toate competițiile, are doar 3 victorii; la cum o știm pe Atletico că se apără, este greu de crezut că Leverkusen poate sa înscrie mai mult de un gol în acest meci.

De partea cealaltă, Atletico o data ce a marcat 1-2 goluri, este greu sa o mai desfaci în apărare și să îi marchezi. Având în vedere situația din grupă, consider că acest pariu este unul de luat in calcul și sperăm să fie din nou câștigător.

Cine nu are cont la SUPERBET și dorește UN BONUS LA ÎNREGISTRARE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Meciul zilei