Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 27.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 27.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 27.04.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Liverpool și Villareal. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din turul semifinalelor Ligii Campionilor.

⚽️ Informații pronostic:

● Daca ieri am reusit sa câștigăm Meciul Zilei cu un pronostic pe posesia mingii, astăzi rămânem pe aceeași filieră.
Așadar, recomandarea propusă la meciul de azi este „Liverpool sub 67.5% posesie” la o cotă de 1.65 oferită de Unibet. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie puțin cam mare atribuită celor de la Liverpool; acest lucru ne este confirmat și de cei de la Betano și Superbet, care oferă o linie posesie de 63.5% pentru Liverpool.

● Liverpool este o echipă bună de posesie, dar a avut multe meciuri in care nu a depășit această linie de posesie, cu echipe apropiate ca stil de joc de Villareal; de exemplu, în Liga Campionilor a avut 63%, respectiv 64% posesie cu Benfica, iar în optimi cu Inter a reușit sa aibe 52%, respectiv 61%. Alte echipe cu care Liverpool nu a avut in acest an mai mult de 67.5% posesie sunt: Man. City; Nottingham; Arsenal; Brighton; Norwich; Leeds; Burnley; Leicester; Crystal Palace și Chelsea.

● Consider astfel că si Villareal se poate încadra în această categorie, deoarece raportându-ne la meciurile jucate cu echipele de posesie, „submarinul galben” a avut următorele cifre: 35%, respectiv 40% cu Bayern, 43% cu Real Madrid; 40% cu Betis; 50% cu Barcelona. In UCL a mai avut 59%, respectiv 47% cu Juventus, 40% cu Atalanta sau 55% cu Man. United. Vedem astfel ca in meciurile cu echipe apropiate de stil de joc ca Liverpool, cei de la Villareal nu au cedat atat de mult posesia și consider ca poate avea în această seara cel puțin 33% la acest capitol.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei