Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 27.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 27.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 27.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Sharma si Maria. Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din primul tur al turneului de Mare Slam de la Wimbledon.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Maria peste 55.5% procentaj de reușită la primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.87 in cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că linia de 55.5% setată de Betano, pentru Maria, este puțin cam mică; spun acest lucru pentru că nu cred că nemțoaica va forța atât de mult cu primul serviciu; Sharma nu are un retur atat de puternic, astfel ca nu vad de ce Tatjana si-ar risca aproape jumătate din servicii sa greșească.

🥎 Bifăm al 7-lea win consecutiv?

Încă un argument al acestui pronostic sunt chiar cifrele obținute de Maria la acest capitol, in ultimele ei meciuri pe iarbă; a avut 65% procentaj pe primul serviciu cu Cornet; 68% cu Potapova; 65% cu Parry; 59% cu Liu; 57% cu Pattinama Kerkhove. Vedem astel niste cifre care depășesc considerabil linia propusă astăzi de Betano, astfel ca ma aștept ca si astăzi sa reușim sa bifăm al 7-lea bilet consecutiv.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei