Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 27.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 27.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 27.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Crystal Palace și Brighton. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 6-a din Anglia – Premier League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Crystal Palace peste 8.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.80 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales acest pronostic deoarece Crystal Palace este o echipa care practică un fotbal agresiv și în forță, iar jucătorii intra destul de dur la adversari.
Acest lucru s-a vazut și în acest sezon, cand Crystal Palace a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 11 cu Liverpool; 13 cu Tottenham; 7 cu West Ham; 13 cu Watford; 12 cu Brentford; 11 cu Chelsea.
Având în vedere ca este un meci echilibrat, ma aștept la multe dueluri dure la mijlocul terenului si la multe faulturi tactice. Arbitrul acestei confruntări, Andre Marriner, este un arbitru care fluieră destul de des, peste media din Premier League. În acest sezon, la meciul Tottenham cu Watford a fluierat 22 de faulturi, la Norwich cu Liverpool a fluierat 23 de faulturi și la un Arsenal cu Chelsea (meci amical) a fluierat de 20 de ori.
Ma aștept ca si in aceasta seara sa fluiere cel puțin 9 faulturi pentru echipa gazda, iar pariul nostru sa fie din nou unul câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei