Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 27.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 27.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 27.11.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Japonia și Costa Rica. Meciul se va desfășura începând 12:00 si face parte din runda 2 a grupei E de la Campionatul Mondial.

Recomandarea propusă aici este „Daichi Kamada peste 1.5 șuturi” fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau in blocaj, la o cotă de 1.60 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Japonia a produs o surpriză uriașă în meciul anterior câștigând cu Germania, scor 2-1, după ce la pauză era condusă. Antrenorul Hajime Moriyasu a făcut 2 mutari inspirate, prin introducerea lui Asano și Mitoma, intorcand soarta partidei in câteva minute.

Acum, Japonia se poate califica pentru a doua oară consecutiv în optimile Campionatului Mondial, ceea ce ar fi o performanță uriașă. Joacă contra Costa Ricăi, care pare a fi victima perfectă, după ce a încasat 7 goluri de la Spania, într-un meci în care nord-americanii nu au avut nici măcar o ocazie de poartă. Spaniolii au avut 17 ocazii de gol și 7 șuturi pe poartă, toate transformându-se in goluri.

Kamada, numărul 15 in tricoul „samurailor”

Chiar daca Japonia este posibil să câștige acest meci, eu mi-am îndreptat atenția spre un pariu special pe jucători. Kamada să aibe minim 2 șuturi, consider că este un pariu realizabil, in primul rând pentru că mă aștept la un asediu la poarta Costa Ricăi, mai ales daca japonezii nu vor reuși să marcheze repede in meci. In al doilea rând, Kamada, care este un mijlocaș ofensiv, este și vedeta naționalei nipone. Este cel mai valoros jucător din lot, evaluat la 30 de milioane de euro, care evoluează la Frankfurt și o face foarte bine. In acest sezon, din 13 meciuri jucate, a reușit să marcheze de 7 ori și să ofere 4 pase de gol.

Am văzut și în meciul cu Germania că Daichi a fost căutat de coechipierii săi, și chiar a apărut la o finalizare, reușind să bifeze un șut. Acum, când Japonia ar trebui să controleze jocul, mă aștept să își asume mai mult responsabilitatea șutului, mai ales că el este și cel care execută loviturile libere, dar și penalty-urile.

CITESTE SI

More in Meciul zilei