Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 27.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 27.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 27.12.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Beerschot si Anderlecht. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 21-a din Belgia – Jupiler League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci se poate paria activând funcția “BET COMBO” în cadrul casei de pariuri Betano. Am ales sa merg pe un “X2 și Anderlecht peste 4.5 cornere” la o cotă de 1.53, pe care mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece mi se pare un pronostic foarte realizbil având în vedere cât de slab a evoluat Beerschot în acest sezon. Gazdele de astăzi au strâns doar 9 puncte in campionat, in cele 19 meciuri jucate si se afla deja la 10 puncte distanță de următoarea clasată; așadar intr-o proporție destul de mare echipa este probabil consolata la gandul retrogradarii, astfel ca și jocul lor va avea în continuare de suferit.

De partea cealaltă Anderlecht ocupă locul 4 în clasament, iar lupta acolo în față este una strânsă; astfel o înfrângere cu cea mai slabă echipă din campionat ar fi o lovitură destul de grea pentru echipă, de aceea îmi este greu sa cred ca Anderlecht se va împiedica în această seara.

La capitolul cornere, de asemenea, Anderlecht stă foarte bine având cifre ridicate; de exemplu în ultimele 10 meciuri a avut următorele cifre: 7 cornere cu Kortrijk; 8 cu Brugge; 6 cu St. Truiden; 9 cu Seraing; 5 cu Waregem; 5 din nou cu Seraing în cupă; 8 cu Charleroi; 10 cu Kortrijk; 8 cu Antwerp; 10 cu Leuven;
Mai mult de atât și în meciul tur, Anderlecht s-a impus cu 4-2 împotriva celor de la Beerschot, meci în care a avut 6 cornere.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei