Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 28.03.2023

Meciul Zilei la pariuri – 28.03.2023

Meciul Zilei la pariuri – 28.03.2023 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Kosvo și Andorra. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 si face parte din grupa I, pentru calificarea la Euro 2024.

Recomandarea propusă aici este următoarea: „Kosovo peste 3.5 șuturi pe poartă; Kosovo peste 0.5 goluri și Kosovo peste 4.5 cornere” la o cotă de 1.50 oferită de Superbet, pentru care recomand o miză de maxim 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Diferența de valoare dintre cele două naționale este una destul de mare; Andorra are un lot evaluat la aproximativ 2.5 milioane de euro și are in componență jucători modești, fără prea mare experiență. Majoritatea jucătorilor evoluează în campionatul intern din Andorra, astfel că nivelul de joc este unul scăzut.

De partea cealaltă, Kosovo este a doua națională din punct de vedere valoric din grupă, având un lot evaluat la 95 de milioane de euro, peste Israel și România. Deși este o națională recent înființată, aceasta și-a pus amprenta in fotbalul mare, cu rezultate pozitive și cu un joc neașteptat de bun. Principalele „arme” din lotul lor sunt: Rrahmani (fundaș de la Napoli, 25 milioane de euro), Muriqi (mijlocaș la Mallorca, 15 milioane de euro), Rashica (extremă la Galatasaray, 7.5 milioane de euro), Zhegrova (extremă la Lille, 7 milioane de euro) și portarul Muric de la Aston Villa, evaluat la 6 milioane de euro.

După egalul din Israel, 1-1, kosovarii au nevoie de o victorie, cu cea mai slabă echipă din grupă, pentru a putea emite pretenții la o calificare. Ne așteptăm ca aceștia sa controleze total meciul la toate categoriile, de aceea am ales acest pariu. In mod normal, gol ar trebui să marcheze fără probleme, iar 4 șuturi pe poartă și 5 cornere nu par a fi deloc greu, în condițiile în care și România a reușit acest lucru, în deplasare, după un joc modest al tricolorilor, din punctul meu de vedere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei