Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 28.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 28.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 28.04.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre West Ham și Frankfurt. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din turul semifinalelor Uefa Europa League.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă la meciul de azi este „West Ham peste ” la o cotă de 1.75 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie puțin cam mică atribuită celor de la West Ham;
statistic vorbind în ultimele 10 meciuri disputate, „ciocanarii” au avut următorele cifre la capitolul faulturi: 9 cu Chelsea; 9 cu Burnley; 13 respectiv 11 cu Lyon în turul anterior; 6 cu Brentford; 9 cu Everton; 7 cu Tottenham; 13 respectiv 7 cu Sevilla; 9 cu Aston Villa; vedem astfel ca englezii ating destul de des această linie de 9 faulturi si cred ca o vor face si in această seară. Arbitrul partidei de astazi, olandezul Serdar Gozubuyuk fluiera destul de ușor, chiar si la intrarile mai puțin dure, astfel ca si acesta este un avantaj al acestui pariu.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei