Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 28.07.2022

Meciul Zilei la pariuri – 28.07.2022

Meciul Zilei la pariuri – 28.07.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Netaya și Basaksehir. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din returul calificărilor pentru Conferece League.

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Basaksehir marchează & Basaksehir peste 3.5 cornere”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.80 și se poate găsi în cadrul casei de pariuri Superbet la categoria „Superpariuri”. Și pentru acest pronostic, recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații pronostic:

Deși meciul din tur s-a terminat la egalitate 1-1, Basaksehir a controlat în mare parte meciul. A primit gol în minutul 2 și a alergat după egalare până în minutul 81. Cu o posesie de 58%, 5 șuturi pe poartă și 10 cornere, turcii puteau obține mai mult decât un egal, însă cred că în acest meci se vor motiva mai mult și vor reuși să se califice mai departe.

Pronosticul de mai sus a fost ales, deoarece diferența de valoare, dar si de obiectiv, dintre cele 2 echipe este unul considerabil.
Turcii au un lot evaluat la 44 de milioane de euro, conform Transfermarkt, in timp ce formația din Israel are un lot evaluat la 10 milioane de euro.
Basaksehir a fost prezentă in grupele Ligii Campionilor acum 2 sezoane, iar acum 3 sezoane a participat în grupele Europa League.

⚽ Netaya – echipa fără experiență în Europa

De partea cealaltă, Netaya este la primul contact cu Europa, după o pauză de 15 ani, astfel că și din acest punct de vedere experiența este de partea celor de la Basaksehir.
Ambele echipe au ajuns în calificările Conferece League, după ce au terminat pe poziția a 4-a în campionatul intern. Totuși, campionatul din Turcia este mult mai puternic și mai competitiv decât cel din Israel, de aceea Basaksehir are toate avantajele să controleze acest meci, să marcheze și să aibe și multe ocazii și cornere.
După cum spuneam, la capitolul cornere, in tur formația din Turcia a avut 10 lovituri de colț, astfel că șansele să aibe 4 in acest meci sunt destul de mari.

Joaca și tu Meciul Zilei la pariuri la Superbet. Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și beneficiezi de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei