Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 28.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 28.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 28.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Shakhtar Donetsk și Inter Milano. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Shakhtar peste 0.5 ofsaiduri”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.47 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă de depășit, iar un ofsaid se poate întâmpla sa apară oricand pe parcursul unui meci. În ultimele 8 meciuri jucate, echipa din Ucraina a avut următorele cifre la capitolul ofsaiduri: 3 cu Veres; 2 cu Dinamo Kiev; 1 cu Mariupol; 0 cu S. Tiraspol; 3 cu Dnipro; 4 cu Minaj; 1 respectiv 4 cu Monaco; Ma astept ca Inter sa controleze mai mult jocul, iar Shakhtar sa încerce sa loveasca pe contraatac; acest lucru ar trebui sa ne aduca cel putin un ofsaid, mai ales ca defensiva italiană sta destul de sus și la fazele fixe.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei