Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 28.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 28.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 28.09.2022 are in prim plan confruntarea de handbal dintre Veszprem și Dinamo. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 si face parte din runda a 3-a a Ligii Campionilor de handbal masculin.

Recomandarea propusă aici este „Ali Zein peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.53 în cadrul casei de pariuri BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Veszprem a început noua ediție a Ligii Campionilor în forță, cu 2 victorii, împotriva PSG-ul pe teren propriu, scor 36-34 și apoi în deplasare cu Porto, scor 28-35. Formația maghiara este una din favoritele la câștigarea trofeului în acest an, trofeu pe care nu l-am mai obținut de mai bine de 20 de ani. Anul trecut a ajuns in Final Four in Liga Campionilor, iar pe plan intern în ultimii 2 ani a pierdut titlul de campioană în fața rivalei Pick Szeged. Veszprem are un lot omogen, bine organizat și foarte valoros, astfel că cei de la Dinamo vor avea un meci dificil în această seară.

De partea cealaltă, Dinamo București a început această ediție a Ligii Campionilor cu o infrangere contra celor de la Magdeburg, pe teren propriu, scor 28-30 și a remizat cu GOG în deplasare, scor 38-38, după ce la un moment dat era condusă chiar la 6 puncte diferență. Dinamo pleacă cu un handicap moral în acest duel, ultima vizită pe terenul celor de la Veszprem s-a terminat cu i infrangere usturătoare, scor 47-32.

Dinamo s-a întărit în această vară aduncand câțiva jucători importanți printre care și le egipteanul Ali Zaid, de la Barcelona cel despre care vom vorbi acum și în jurul căruia se învârte acest pariu.
Interul a semnat în această vară cu Dinamo până în 2024. Dublu campion al Africii cu naționala țării sale, Ali a reușit să câștige sexonul trecut cu echipa catalană titul in Spania, și Ligă Campionilor.

Ali Zein (31 de ani, 1,95 metri înălțime) evoluează pe postul de inter stânga, însă este un jucător complet, fiind și un apărător excelent. Și-a început cariera sportivă în Egipt, la Al Ahly, cu care a câștigat titlul național în 2013. Ulterior a trecut pe la cluburi din Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Franța și Spania. Transferul la FC Barcelona, din 2021, l-a consacrat definitiv ca jucător de top mondial.
La naționala Egiptului are 268 de meciuri disputate, cu 320 de goluri marcate. Pe lângă cele două medalii de aur la Campionatul Africii, mai are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice Tokio 2020 și locurile 7 și 8 la Campionatul Mondial 2021, respectiv 2019
„, l-a descris clubul Dinamo pe pagina oficială.

In cele 2 meciuri de Liga Campionilor, Zein a marcat de 3 ori cu Magdeburg și de 5 ori cu GOG. Într-un meci în care are trebuie sa vedem multe goluri, consider că egipteanul poate marca usor cel putin 3 goluri.

CITESTE SI

More in Meciul zilei