Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 28.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 28.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 28.11.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Camerun și Serbia. Meciul se va desfășura începând 12:00 si face parte din runda 2 a grupei G de la Campionatul Mondial.

Recomandarea propusă aici este Zambo Anguissa minim 43 de pase in mec”, la o cotă de 1.52 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Atât Camerun, cât și Serbia au pierdut în prima rundă, iar o noua înfrângere în acest duel, ar echivala cu eliminarea din competiție. Astfel ar trebui să ne așteptăm la un meci dur, un meci echilibrat din punctul meu de vedere și un meci în care în mod nu ar trebui să avem multe goluri.

Personal, am ales sa mizez pe un pariu special pe jucători, care îl are in prim plan pe mijlocașul camerunez, de la Napoli, Zambo Anguissa. Acesta este vedeta naționalei africane, cotat la 38 de milioane de euro este cel mai scump jucător din lot, urmat apoi de portarul celor de la Inter, Onana, cotat la 14 milioane de euro.

Anguissa este un jucător exponențial pentru Camerun la mijlocul terenului, majoritatea mingilor din construcția atacului, trec prin piciorul său. Este un jucător tehnic și talentat, iar la Napoli este titular incontestabil, astfel că mă aștept că coechipierii săi să îl caute și să îi paseze destul de des, așteptând de la el o sclipire în joc.

Statistic vorbind, în ultimul an, Anguissa are o medie de 57 de pase pe meci, iar în meciul anterior cu Elveția, acesta a înregistrat 60 de pase. Având în vedere acest cifre, consider că acesta linie de 43 de pase poate fi atinsă în acest meci.

More in Meciul zilei