Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 29.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 29.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 29.04.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Davidovich Fokina și Tiafoe. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din sferturile de finala ale turneului ATP de la Estoril.

🥎 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă la meciul de azi este „Davidovich Fokina câștigă” la o cotă de 1.50 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic din 2 motive pe care le consider destul de plauzibile si pe care le prezint in cele de mai jos.

● In primul rând Davidovich Fokina este unul din cei mai buni tenismeni pe zgură din circuitul ATP la ora actuală. A reușit sa ajungă în finală la Monte Carlo dupa un turneu in care a arătat un joc foarte bun; acolo a reușit sa ii elimine la rând pe Giron, Djokovic, Goffin, Fritz și Dimitrov, fiind învins in finala de Djokovic. In meciul tur aici la Estoril, a reușit sa treacă ușor în 2 seturi de Zapata Miralles și pare a fi in continuare intr-o formă foarte bună. Spaniolul are un stil de joc mult mai adaptat la zgură față de american, are mai multa răbdare în teren să isi construiască punctele și obține destul de des greșeala din partea adversarilor.

● De partea cealaltă, Tiafoe are puține meciuri jucate pe zgură în ultimii ani; din 2018 până în prezent are o statistică de 26 de victorii și 22 de înfrângeri. Si in acest an are doar 7 meciuri jucate, 5 victorii și 2 înfrângeri cu Isner si Auger Aliassime acolo unde și-a arătat limitele. Americanul este un jucator agresiv, care forțează foarte multe punctele rapide, însă acest stil de joc nu îi se potrivește deloc contra lui Fokina. L-am urmărit pe spaniol la Monte Carlo și are o defensivă „de fier”, aleargă după fiecare punct și întoarce aproape orice minge in terenul advers, pe care il forțează la greșeala. La acest turneu, Tiafoe a avut 2 meciuri destul de lungi și cu Lajovic si cu Borges, pe care i-a învins în 3 seturi. Inca un argument important este faptul ca Davidovich a ajuns in ultimele 2 ediții, de fiecare dată în semifinale aici la Estoril și cred ca o va face și in acest an.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei