Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 29.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 29.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 29.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Ruud si Humbert. Meciul se va desfășura începând cu ora 13:00 și face parte din turul 2 al turneului de Mare Slam de la Wimbledon.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Ruud câștigă meciul”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.65 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Norvegianul Casper Ruud (locul 6 ATP) și Ugo Humbert (locul 112 ATP) se vor întâlni a 4-a oară in carieră. Cei doi s-au întâlnit de 3 ori în anul 2020, iar francezul conduce cu 2-1 la acest capitol. La 2 ani distanță de la acele meciuri consider că norvegianul, in vârstă de 23 de ani acum, a evoluat foarte mult. Ruud a avut un an foarte bun până acum având 31 de victorii si 11 înfrângeri; a câștigat 2 turnee pe zgură, la Buenos Aires și Geneva și a reușit sa ajungă în ultimul act la Roland Garros. Și anul 2021 a fost un an bun pentru el, a incheiat cu 58 de victorii și 17 înfrângeri si a cucerit 5 turnee, 4 dintre ele fiind pe zgură si unul pe hard.
Deși este un tenismen căruia îi place zgura, el se descurca bine și pe suprafațele rapide. Aici la Wimbledon a trecut în 3 seturi de Ramos, a jucat un tenis curat și a parut sigur pe victorie pe tot parcursul meciului.

🥎 Humbert – o umbra a jucatorului din anii trecuți

De partea cealaltă, Humbert, în vârstă de 24 de ani, mi se pare o umbra a jucatorului de acum câțiva ani, când parea foarte promițător. In 2020 ajunsese până pe locul 30 ATP, însă de atunci a intrat in cadere liberă. A încheiat anul 2021, cu 16 victorii și 19 înfrângeri reușind totuși sa câștige un titlu, pe iarba de la Halle. Anul acesta l-a început și la continuat la fel de slab având doar 7 victorii și 17 înfrângeri. Suprafețele rapide sunt fără doar si poate preferatele francezului și de aceea și cotele sunt aproximativ egale; totuși forma slabă prin care trece Ugo, ma face sa nu ii dau vreo șansă în acest meci.
Nu a convins deloc pe iarbă săptămânile acestea; a fost învins de Riderknech in primul tur la Stuttgart si nu a putut sa își apere titlul la Halle și a cedat rapid, în turul 2 cu Hurkacz; dezastrul a continuat și la Eastbourne, unde tot în primul tur a fost eliminat de Monteiro, francezul plecând din postura de mare favorit.
Aici la Wimbledon, s-a chinuit realmente cu un tenismen care abia adunase cateva meciuri pe suprafețele rapide (iarbă și hard). A câștigat cu 3-2 împotriva argentinianului Etcheverry, pe care in mod normal ar fi trebui sa il bata la 0.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei