Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 30.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 30.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 30.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Flipkens si Halep. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din turul 2 al turneului de Mare Slam de la Wimbledon.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Halep peste 69.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.85 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

După cum spuneam intr-un articol anterior, Halep a evoluat foarte mult la serviciu de la venirea antrenorului Patrick Mouratoglou; in trecut, Simona a avut de multe ori de suferit din cauza serviciului, care nu era unul de top, dar acum consider ca si l-a îmbunătățit foarte mult; servește mai tare cu primul serviciu și mai bine plasat, iar procentajul de puncte castigate la acest capitol a crescut considerabil.

🥎 Halep – cifre solide pe propriul serviciu

In acest sezon de iarbă, Simona a avut următorele cifre: 79% cu Muchova în meciul anterior; 86% cu Anisimova; 91% cu Zidansek; 72% cu Siniakova; 62% cu Haddad Maia; 56% cu Boulter; 84% cu Dart; 74% cu Tsurenko.

De partea cealaltă, Flipkens este o tenismena modestă, care a avut puține meciuri jucate anul acesta; in sezonul pe iarbă, deși are 7 victorii și 2 înfrângeri, este de menționat ca a întâlnit tenismene accesibile.

Olandeza a întâlnit-o pe Halep de 5 ori in carieră și pleacă în acest meci cu dezavantajul moral de a nu avea nici măcar un set câștigat cu românca noastră. Toate meciurile au fost câștigate lejer de Simona și la fel ma astept sa se întâmple si azi, astfel încât sa rupem seria de 3 bilete pierdute.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei