Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 30.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 30.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 30.08.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Roma și Monza. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 si face parte din etapa a 4-a din Italia – Serie A.

Recomandarea propusă aici este „Roma sub 12.5 faulturi” la o cotă de 1.80 în cadrul casei de pariuri LAS VEGAS, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Informații meci:

AS Roma, câștigătoarea Europa Conferece League, din sezonul anterior, are un start bun de sezon în campionat. Echipa lui Mourinho a început cu 2 victorii cu Cremonense și Salernitana și un egal cu Juventus. Roma și-a format o echipă puternica, care poate prinde top 4, în opinia mea, in acest sezon de Serie A. Tripleta ofensiva formată din Abraham, Dybala și Pellegrini și-a pus deja amprenta, în jocul echipei, mai ales in meciul cu Juventus și mă aștept să facă spectacol și în această seară cu codașa clasamentului.

De partea cealaltă, Monza este una din echipele nou promovate, care a începutul campionatul cum nu se putea mai prost; are 3 infrangeri, în 3 meciuri, cu Torino, Napoli și Urineze și cu jocul prestat până acum e greu de crezut că poate pune probleme Romei.

Mesaj pentru cei care nu au cont la casa de pariuri LAS VEGAS! Am o ofertă pentru voi! Cine nu are cont si vrea 123 ROTIRI FARĂ DEPUNERE + 100 RON FREEBET, sa imi dea mesaj pe whatsapp – Click aici!

123 Rotiri Gratuite fara depunere
123 Rotiri Gratuite fara depunere si fara rulaj + un Pariu Fara Risc pana la 100 RON!

Info pronostic:

Raportat la pronosticul oferit, Roma este una din echipele cu cea mai scăzută medie din Serie A la capitolul faulturi. Practica un joc curat, iar că drept dovadă a avut doar 7 faulturi cu Juventus, 7 cu Cremonense și 9 cu Salernitana.

Daca ne ducem și în sezonul trecut, Roma a avut în finala Conferece League cu Feyenoord, doar 8 faulturi; cu Torino 10; cu Venezia 11; cu Fiorentina tot 11; cu Leicester in semifinale Conferece League a avut 12 faulturi si cu Bologna 10.

Vedem astfel că în nici un meci oficial din ultimele 9, Roma nu a depășit linia de 12.5 faulturi și sperăm să nu o facă nici acum.

CITESTE SI

More in Meciul zilei