Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 30.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 30.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 30.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre CFR Cluj și Randers. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din grupele Uefa Conference League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „CFR Cluj peste 1.5 cartonașe”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.47 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă de depășit, având în vedere ca miza meciului este una destul de mare. Mai mult de atât, echipa lui Dan Petrescu practica un fotbal in forță și joaca destul de agresiv, ceea ce este un plus pentru acest pronostic.
Statistic vorbind în ultimele 12 meciuri jucate, CFR Cluj a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 3 cu UTA Arad; 3 respectiv 4 cu Univ. Craiova; 3 cu Jablonec; 0 cu Botoșani; 3 cu FCSB; 3 respectiv 0 cu Steaua Roșie; 2 cu Arges; 4 respectiv 2 cu Young Boys; 4 cu Mioveni.
Vedem astfel că în 10 din cele 12 meciuri, CFR Cluj a fost sancționată cu minim 2 cartonașe. Sperăm ca și în meci să fi ales inspirat și sa reușim sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

More in Meciul zilei