Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 30.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 30.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 30.11.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Arabia Saudită și Mexic. Meciul se va desfășura începând 17:00 si face parte din runda 3 a grupei A de la Campionatul Mondial.

Recomandarea propusă aici este „Sub 10.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.52 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.


⚽ Informații meci:

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din ultima rundă a grupei C de la Campionatul Mondial. Situația în această grupă este una foarte tensionată, deoarece toate cele 4 echipe au șanse, dar oricare dintre el pot pleca acasă. Polonia are cele mai mari șanse de calificare, cu 4 puncte și un golaveraj de 2 goluri marcate și 0 primite se pot califica și la o infrangere cu puține goluri primite. Aceasta este urmată de Argentina și Arabia Saudită, cu cate 3 puncte, ultima clasata fiind Mexic, cu doar 1 punct. Singura șansă de calificare a Mexicului este o victorie la scor, corelată cu o victorie a Poloniei, sau o victorie la scor a Argentinei, ar putea răsturna clasamentul.

Cert este faptul că vom avea două meciuri foarte încinse, cu răsturnări de situație și multe calcule de calificare chiar pe durata meciurilor. De aceea eu mă aștept la un meci prudent in prima parte a jocului, din partea ambelor echipe. Arabia Saudită probabil se vor axa mai mult pe defensivă, deoarece ii poate ajuta și un egal, iar Mexic va încerca să controleze jocul, dar vor ataca organizat pentru a nu lăsa breșe in defensivă. De aceea nu cred că vom avea multe șuturi pe poartă, fiindcă mă aștept la un meci foarte tacticizat, mai ales în compartimentul defensiv.

In meciul Arabiei Saudite atât cu Polonia, cât și cu Argentina am avut parte de 8 șuturi pe poartă. De partea cealaltă meciul Mexicului cu Argentina ne-a oferit doar 3 șuturi pe poartă, iar cel cu Polonia 5 șuturi pe poartă. Având în vedere aceste cifre, consider că avem șanse că nici în acest meci sa nu fie mai mult de 10.

More in Meciul zilei