Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 30.12.2022

Meciul Zilei la pariuri – 30.12.2022

Meciul Zilei la pariuri – 30.12.2022 are in prim plan confruntarea de baschet dintre Fuenlabrada și Obradeiro. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 si face parte din etapa a 13-a din Spania – ACB.

Recomandarea propusă aici este „Obradeiro câștigă” la o cotă de 1.60 oferită de Superbet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🏀 Informații meci:

Fuenlabrada este într-o formă foarte proastă, având doar 3 victorii și 9 înfrângeri până acum în campionat; pe lângă acest aspect negativ, un amănunt foarte important pentru care am ales acest pariu este faptul că echipa trece printr-o situație financiară foarte dificilă.

Jucătorii și staff-ul echipei nu au fost plătiți de mai bine o lună, astfel că zilele acestea au apărut tensiuni în cadrul clubului, iar jucătorii au început să plece de la echipă. Cel mai important jucător al lor, Ristic, a semnat deja pentru Galatasaray. Din surse locale, mai mulți jucători vor părăsi echipa, Novak și Kromah, jucători cheie ai echipei studiindu-și deja opțiunile de plecare și mai mult că sigur nu vor risca sa joace in aceasta seară.

Așadar, va fi dificil ca acești jucători titulari să fie înlocuiți până la ora meciului și exista și opțiunea că meciul sa nu se dispute din lipsă de jucători; cota pe oaspeți a început deja să scadă drastic, Obradeiro fiind oricum echipa mai solidă și mai bine poziționată în clasament, astfel că nu ar trebui să aibă probleme in a se impune în situația dată.

CITESTE SI

More in Meciul zilei