Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 31.01.2023

Meciul Zilei la pariuri – 31.01.2023

Meciul Zilei la pariuri – 31.01.2023 are in prim plan confruntarea de baschet dintre Sloboda și Sloga. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 si face parte din etapa a 20-a din Serbia – Prima Ligă .

Recomandarea propusă aici este „Sloboda câștigă la minim 4 puncte diferență” la o cotă de 1.65 oferită de Superbet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🎁 Așadar, dacă vrei să pariezi pe aceast pariu la linia propusă de mine, fa-o la Superbet și poți încasa un Bonus de Bun Venit 100% pana la 500 RON! 🎁

🏀 Informații meci:

Elementul cheie in decizia de a merge pe acest pronostic este următorul: jucătorii echipei Sloga nu și-au mai primit salariile de 2 luni, iar antrenorul Marko Dimitrijevic a demisionat;
Jucătorii au fost informați de către conducere că nu își vor mai primi salariile până în luna martie. Asta nu este singura veste proastă; Acum 10 zile, nu au avut suficienți bani să călătorească pentru a juca Tamis, astfel că au pierdut la meciul la masa verde. Echipa are un palmares groaznic în meciurile în deplasare și mă aștept Sloboda sa profite de acest lucru și să câștige pentru a ieși din zona periculoasă a retrogardarii.

După meciul de campionat cu Kolubar, la conferința de presă, căpitanul de la Sloga, Stefan Matović le-a spus jurnaliștilor, că jucătorilor din li se datorează salarii, că la fel a fost și în sezonul precedent, care a fost unul dintre cele mai de succes din istoria clubului și că nu au mai putut îndura. Astfel, baschetbalistii nu s-au mai antrenat timp de trei zile si, ca act final, au refuzat sa se deplaseze la meciul de la Pancevo.

După demisia antrenorul, președintele clubului Sloga a declarat Este un dezastru imens. Plecarea lui este o pierdere uriașă, ca să nu spun ireparabilă.” Întrebat despre ce se va întâmpla cu soarta echipei în următoarele meciuri, acesta a declarat „Nu pot spune nimic acum. Nu știu ce se va întâmpla” a conchis Vladan Djokovic. (sursă)

CITESTE SI

More in Meciul zilei