Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 31.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 31.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 31.05.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Zverev si Alcaraz. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:10 și face parte din sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Zverev peste 63.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.87 in cadrul casei de pariuri Betano; pentru acest pronostic vă recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie putin cam mică, din următorul motiv, pe care il voi explica in rândurile de mai jos. Cred ca Betano a setat aceasta linie raportându-se prea mult la meciul anterior dintre cei doi. Aceștia s-au întâlnit în finala turneului de la Madrid, iar Alcaraz a câștigat ușor in două seturi cu 6-3, 6-1. In acel meci, Zverev mi s-a parut foarte static, nu i-a funcționat deloc jocul și a parut mai degrabă hipnotizat de cat de bine joacă ibericul, cedând fără sa mai opună vreo rezistenta. Atunci a avut 61% puncte castigate pe primul serviciu, dupa un meci in care chiar nu a jucat nimic. Astăzi ma aștept ca Sasha sa fii învățat din greșelile meciului anterior si sa intre mai motivat si mai concentrat in teren.

Dacă va vrea sa aibe vreo șansă în acest meci, in primul rand trebuie sa ii funcționeze primul serviciu, pentru a-si putea castiga repede punctul; cu cat va sta mai mult in schimburi, cu atat șansele lui se vor diminua.
Cu o înălțime de 1.98 metri, neamțul are un serviciu foarte bun si puternic. Statisticile la procentaj puncte castigate pe primul serviciu arată in felul următor: 66% cu Zapata Miralles; 77% cu Nakashima; 68% cu Baez; 85% cu Ofner; 70% cu Tsitsipas; 70% cu Garin; 76% cu De Minaur; 79% din nou cu Baez; 61% cu Alcaraz; 83% din nou cu Tsitsipas; 74% cu Auger Aliassime; 89% cu Musetti; 77% cu Cilic.

Cei doi tenismeni s-au mai întâlnit si anul trecut de doua ori; ambele au fost câștigate de Zverev in minimum de seturi, la Viena cu 6-3, 6-3 și cu un procentaj de 84% puncte castigate pe primul serviciu; celalalt meci l-a câștigat cu 6-3, 6-1 la Acapulco având un procentaj de 86% puncte castigate pe primul serviciu.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei