Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

08.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Macedonia vs. România

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

08.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Macedonia vs. România

Meciul zilei la pariuri de azi 08.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Macedonia si România. Meciul se va desfășura începând cu ora 21.45 și face parte din calificările pentru Campionatul Mondial din 2022.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „România comite sub 16.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.70 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece mi se pare o linie puțin cam mare având în vedere statisticile României la acest capitol din ultima perioada.
Statistic vorbind, în ultimele 8 meciuri echipa noastră a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 8 cu Liechtenstein; 9 cu Islanda; 12 cu Anglia; 6 cu Georgia; 15 cu Armenia; 10 cu Germania; 21 cu Macedonia; 14 cu Irlanda de Nord. Vedem astfel ca din cele 8 meciuri, doar în meciul tur, reprezentantiva României a depășit linia de 16.5 faulturi. Eu sper ca în acest meci elevii lui Radoi sa nu joace atât de agresiv, sa controleze mai mult mingea si să aibe posesie mai bună astfel încât sa nu treaca de linia propusa azi de Betano.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal – Macedonia dw Nord vs. România

Vezi mai jos cum beneficiezi de cota 50 la Macedonia de Nord – Romania:

  1. Deschide un cont nou la Betfair accesand LINK-UL SPECIAL!
  2. Foloseste codul promotional ZFBNUY pentru a te inscrie la promotie.
  3. Pariaza pariu pre-meci, pe piata “AMBELE ECHIPE INSCRIU”, pe Sportsbook, la cota reala, cu 5 RON.
  4. Daca pariul este castigator, ti se vor acorda 250 RON. Primesti bani reali in functie de cota reala + diferenta sub forma de bonus.

CITESTE SI

More in Meciul zilei