Connect with us

Meciul zilei

16.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Frankfurt vs. Fenerbahce

16.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Frankfurt vs. Fenerbahce

Meciul zilei la pariuri de azi 16.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Frankfurt și Fenerbahce. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Uefa Europa League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Fenerbahce peste 2.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.55 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece mi se pare o linie puțin cam mică având in vedere că Frankfurt nu traversează o perioadă deloc bună; în noul sezon nu are nici o victorie, fiind eliminată surprinzător din Cupa de Manheim, apoi pierzând categoric cu Dortmund scor 5-2; apoi în ultimele 3 meciuri a reușit doar 3 egaluri, iar echipa pare demoralizată.
De partea cealaltă echipa din Turcia are 11 victorii și 3 egaluri în ultimele 14 meciuri și vine motivată in Germania pentru acest duel. In noul sezon a reușit sa aibe la capitolul șuturi pe poartă următorele cifre: 4 cu Adana Demirspor; 3 respectiv 6 cu HJK; 7 cu Antalyaspor; 5 cu Altay si 5 cu Sivasspor.
Sperăm ca si în acest meci sa reușească minim 3 șuturi pe poartă, astfel încât să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei