Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri 20.08.2021 – Farul vs. Dinamo

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul Zilei la pariuri 20.08.2021 – Farul vs. Dinamo

Meciul zilei la pariuri de azi 20.08.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Farul și Dinamo. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 6-a din România – Liga 1.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Farul sub 5.5 suturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.88 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece Farul ne-a arătat că se bazează pe un fotbal mai mult ofensiv. În cele 5 etape din acest început de sezon constănțenii au marcat doar 3 goluri si și-au creat foarte puține ocazii de gol; ce-i drept a reușit sa strângă 8 puncte datorita defensivei foarte bine organizate, însă în atac Hagi mai are de lucrat cu echipa.
La capitolul șuturi pe poartă, Farul a avut următorele statistici: 2 cu UTA; 6 cu Gaz Metan; 1 cu Rapid; 2 cu Sepsi și 1 cu Rapid.
Merg pe ideea că nu vom avea un meci cu prea multe ocazii de poartă, astfel ca ma aștept ca Farul să nu depășească această linie.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Meciul zilei la pariuri – Farul vs. Dinamo

More in Meciul zilei