Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 21.06.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi – 21.06.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan confruntarea dintre Atalanta si Sassuolo, unde mizăm pe un pariu pe cornere oferit de Betano.

  • Partida se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din etapa a 25-a din Italia – Serie A.Italia – Serie A.
  • Atalanta ocupă locul 4 în campionat, loc de Uefa Champions League, cu 48 de puncte. Avand in vedere situatia din clasament, menținerea pe acest loc cred ca este principalul obiectiv al Atalantei, deși mai sunt destul de multe meciuri de disputat.
  • Sassuolo se situează la mijlocul clasamentului în Italia, la 7 puncte distanță de un loc ce duce in Europa League, dar tot la 7 puncte distanță si de retrogradare.
  • Deși Atalanta este la alt nivel față de Sassuolo, totuși cota de 1.37 pentru o victorie mi se pare destul de mică, astfel ca vom evita sa jucăm acest pronostic.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Sassuolo peste 2.5 cornere la o cota de 1.55. Am ales acest pronostic, deoarece campionatului Italiei este unul care produce multe cornere. Chiar si echipele mici reușesc sa aibe multe cornere atunci cand joacă împotriva echipelor clar favorite. Mai mult de atât Sassuolo are o medie ridicată la acest capitol, iar acest lucru îl putem vedea în statistica prezentată mai jos.
  • În ultimele 10 meciuri disputate, Sassuolo a avut următorele cifrele la capitolul cornere: 5 cu Brescia; 5 cu Parma; 6 cu Spal; 5 cu Roma; 3 cu Sampdoria; 13 cu Torino; 11 cu Udinese; 6 cu Genoa; 7 cu Napoli; 4 cu Brescia.
    Vedem astfel ca în toate cele 10 meciuri Sassuolo a avut minin 3 cornere.
  • Mai mult de atât, în 5 din ultimele 6 meciuri contra celor de la Atalanta, Sassuolo a avut minin 3 cornere.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano.
Deschide cont de aici și primești 500 RON la prima depunere. Mai mult de atât, dacă pariezi minin 50 RON pe Meciul zilei la pariuri de azi, intri in cursă pentru câștigarea unui Mercedes CLA Coupe.

CITESTE SI

More in Meciul zilei