Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 21.09.2021

Meciul zilei la pariuri de azi – 21.09.2021

Meciul zilei la pariuri de azi – 21.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Atalanta și Sassuolo. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din etapa a 5-a din Italia – Serie A.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Atalanta sub 15.5 faulturi”.  Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.70 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos;
De exemplu, în cele 5 meciuri jucate în noul sezon, Atalanta a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 13 cu Salernitana; 11 cu Villareal; 14 cu Fiorentina; 11 cu Bologna; 13 cu Torino. Vedem astfel ca în nici un meci nu a depășit linia propusă azi de Betano.
Mai mult de atât în cele două meciuri directe jucate anul trecut, Atalanta a avut 12 respectiv 13 faulturi cu Sassuolo. Sperăm ca și în această confruntare istoria să se repete, iar noi sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

More in Meciul zilei