Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 22.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 22.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 22.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Marseille și Angers. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 7-a din Franța – Ligue 1.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Marseille peste 9.5 șuturi”, fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau în blocaj. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.65 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos; De exemplu, în cele 6 meciuri jucate în noul sezon, Marseille a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 17 cu Rennes; 19 cu Lok. Moscova; 13 cu Monaco; 19 cu St. Etienne; 10 cu Bordeaux; 21 cu Montpellier. Vedem astfel ca în toate cele 6 meciuri, Marseille a reușit să depășească lejer linia propusă azi de Unibet. In ultimul meci disputat contra celor de la Angers, chiar în acest an, Marseille a avut 16 șuturi; aceste statistici ma face sa cred ca si în acest duel, trupa lui Sampaoli va reuși sa ne aduca un nou bilet câștigator.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 300 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei