Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 24.06.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi – 24.06.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan confruntarea dintre Olympiakos si PAOK, unde mizăm pe un pariu pe faulturi oferit de Betano.

Partida se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din returul semifinalei de Cupă a Greciei.
In meciul tur, PAOK a reușit să se impună pe teren propriu cu scorul de 3-2. De menționat aici, faptul că 4 din cele 5 goluri s-au înscris în primele 12 minute ale meciului.

Rezumatul meciului tur: 

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este PAOK sub forma de moment 19.5 faulturi la o cota de 1.75 oferită de Betano. Am ales acest pronostic, deoarece consider ca este o linie puțin cam mare, chiar daca este un derby și o confruntare decisivă.
  • De exemplu în ultimele 10 meciuri, PAOK a avut următorele cifrele la capitolul faulturi: 19 cu OFI Crete; 14 cu Panathinaikos; 24 cu Olympiakos în ultimul meci de campionat; 15 cu Olympiakos în meciul tur de cupă; 15 cu Xanthi; 14 din nou cu Olympiakos în campionat; 18 cu AEL Larissa; 16 respectiv 13 cu Panathinaikos în cupă; si 19 din nou cu OFI Crete.
  • Vedem astfel ca doar intr-un singur meci din ultimele 10, PAOK a avut mai mult de 19 faulturi.
  • Pe langa cele 3 meciuri jucate recent cu Olympiakos, PAOK au mai jucat un meci contra lor in acest sezon în care a avut 18 faulturi.
  • În concluzie deși cred ca va fi un meci dur, tind sa cred ca PAOK nu va faulta atât de mult, totuși mizăm o miză de 5% din buget, încrederea fiind una medie.
Meciul zilei la pariuri se poate paria doar la Betano.
Deschide cont de aici și primești 500 RON la prima depunere. Mai mult de atât, dacă pariezi minin 50 RON pe Meciul zilei la pariuri de azi, intri in cursă pentru câștigarea unui Mercedes CLA Coupe.

CITESTE SI

More in Meciul zilei