Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 27.06.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi – 27.06.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan confruntarea dintre Ried si BW Linz, unde mizăm pe un pariu combinat oferit de Betano.

 • Partida se va desfășura începând cu ora 21:25 și face parte din etapa a 25-a din Liga a 2-a din Austria.
 • Pentru ambele echipe este un meci foarte important, mai ales ca mai sunt doar 6 meciuri până la finalul campionatului.
 • Ried luptă pentru promovarea in prima ligă, momentan ocupă primul loc singurul care îi asigura acesta performanță. Are 51 de puncte, cu 2 puncte mult decat a 2-a clasată.
 • De partea cealaltă, Linz luptă pentru a scăpa de retrogradare. Momentan este la un punct distanță, dar bătaia pentru a evita acele locuri este mare.

Info pronostic:
 • Pronosticul oferit pentru acest meci este 1X & peste 2.5 goluri la o cota de 1.62. Am ales acest pronostic deoarece ambele echipe au o medie ridicată de goluri pe meci si aproape de fiecare dată ne oferă spectacol.
 • De exemplu, 17 din cele 24 de meciuri jucate de Ried s-au terminat cu minin 3 goluri marcate și cu o medie de 3.4 goluri/meci.
 • De partea cealaltă, 16 din cele 24 de meciuri jucate de Linz s-au terminat cu minin 3 goluri marcate si cu o medie de 3.7 goluri/meci.
 • Încă un argument care susține pronosticul este este si meciul din tur când Ried a câștigat pe terenul celor de la BW Linz cu scorul de 3-2.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano. Nu ai cont? Betano oferă 50 RON fără depunere! 
 1. DESCHIDE CONT DE PE ACEST LINK PROMOȚIONAL PÂNĂ PE 30 IUNIE
 2. În ziua următoare vei primi 50 RON Freebet
 3. Pentru a-l folosi, trebuie doar să verifici contul în maxim 7 zile de la înregistrare
 4. EXEMPLU UTILIZARE FREEBET: Faci un bilet cu cota 4.00. Folosești cei 50 RON Freebet ca miză. Daca câștigi vei primi în cont 150 RON bani reali, pe care îi poți retrage.

CITESTE SI

More in Meciul zilei