Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – Tottenham vs. Man. United

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri – Tottenham vs. Man. United – 19.06.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan confruntarea dintre Tottenham si Man. United, unde mizăm pe un pariu special oferit de Betfair.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 22:15 și face parte din etapa a 30-a din Anglia – Premier League. Este un meci foarte important pentru ambele echipe.
  • Tottenham este pe locul 8 în clasament, la 4 puncte de Man. United care ocupă locul 5, loc ce duce in grupele Europa League.
  • Manchester United încă mai sper la un loc în top 4, care îi asigură calificarea în grupele UCL, fiind la 3 puncte in spatele celor de la Chelsea.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Harry Kane & Marcus Rashford sa aibe fiecare minin un șut pe poartă la o cota de 2.00.
  • Am ales acest pronostic deoarece cei doi jucatori sunt cei mai periculoși pentru poarta adversarilor din atacul celor două echipe. Ambii își asumă responsabilitatea șuturilor fiind jucatori vitali și mai mereu decisivi.

  • Rashford este golgeter-ul celor de la Man. United cu 14 goluri marcate în acest sezon în Premier League.
  • Kane deși revine după o accidentare, care l-a ținut departe de teren 15 meciuri, a ramas principalul marcator pentru Tottenham în campionat cu 11 goluri marcate.
  • În meciul tur, Manchester United a câștigat cu 2-1, Rashford reușind sa înscrie ambele goluri pentru pentru „diavolii roșii”. În acel meci și Kane a reușit sa aibe șut pe poarta lui de Gea, astfel ca mă aștept ca si în acest duel istoria să se repete.
Meciul zilei la pariuri se poate juca la Betfair! Dacă îți deschizi astăzi cont la Betfair ai de ales între două promoții: 
1. COTĂ 75 pentru Man. United să câștige împotriva lui Tottenham >>> Click aici pentru detalii!
Cota 75.00 pentru Manchester United

La Betfair ai cota marita pentru victoria lui Manchester United in disputa cu Tottenham.

2. COTA 50 pentru Barcelona să câștige împotriva celor de la Sevilla >>> Click aici pentru detalii!
Cota 50.00 pentru Barcelona

Beneficiaza de cota 50.00 pentru victoria Barcelonei la Betfair.

CITESTE SI

More in Meciul zilei