Connect with us

Fotbal

Meciul zilei – Liverpool doreste sa-si consolideze pozitia de lider pe Anfield Road – 30.11.2019

ponturi anglia

Meciul zilei – Liverpool doreste sa-si consolideze pozitia de lider pe Anfield Road – 30.11.2019

Ne apropiem cu pasi repezi de acele weekend-uri nebune din Premier League din luna decembrie, unde cateodata un campionat se pierde sau se castiga. Cei de la Liverpool sunt constienti de acest lucru si vor incerca fara doar si poate astazi sa obtina cele 3 puncte puse la dispozitie.

Partida dintre Liverpool si Brighton se va desfasura astazi de la ora 17:00, insa din pacate nu va fi transmisa de catre cei de la Eurosport.

Meciul zilei

LiverpoolLiverpool – BrightonBrighton
  • Imi place foarte tare acest tip de pariu, in special cand vine vorba de echipe cu un joc 100% combinativ si in principal din 1-2 atingeri, cum sunt cei de la Liverpool sau cei de la City. Si de asemenea, va spun sincer ca orice linie pana in 1000 de pase mi-ar fi placut pentru aceasta partida.
  • Liverpool este genul acela de echipa ce incearca in medie 650-700 pase, pe cand Brighton nu este o echipa ce se baga cu fundul in poarta si bubuie mingi (precum ar fi Newcastle de exemplu, ce rar trece de 250 de pase impotriva unei echipe de calibrul “Cormoranilor”). Ma astept ca si baietii lui Graham Potter (care a primit o prelungire de contract pentru treaba buna ce o face) sa puna osul la acest pariu si sa se apropie poate chiar de 350-400 de pase date astazi pe Anfield Road.
  • In fiecare din ultimele 4 partide dintre aceste doua formatii din Premier League, s-a depasit cifra de 1000 de pase in total si nu vad ce ar face aceasta partida diferita, in conditiile in care la Liverpool NU se preconizeaza deloc ploaie sau vreme rea, ci doar temperaturi joase.

Pronostic: Peste 950.5 pase in meci

Meciul zilei

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal