Connect with us

Fotbal

Meciul zilei – Norwich merge victima sigura pe King Power Stadium – 14.12.2019

ponturi anglia
Meciul zilei – Norwich merge victima sigura pe King Power Stadium – 14.12.2019

Sa incepem weekend-ul cum trebuie, adica cu un VALUE BET din Premier League, acolo unde ne asteptam la un meci pe contre si cu multe faze de poarta intre Leicester City si Norwich City.

Partida dintre Leicester si Norwich City se va desfasura astazi de la ora 17:00, si din pacate nu va fi transmisa de catre cei de la Eurosport.

Meciul zilei

LeicesterLeicester – NorwichNorwich
  • I-am urmarit indeaproape pe cei de la Norwich City in ultimele meciuri si mi se par o echipa fascinanta. Daca in Championship stilul lor de joc sub Farke dadea roade meci de meci si reuseau minuni, in Premier League nu este chiar asa, dar meciurile ce-i implica au un aspect placut “pentru ochi”. Nu sunt o echipa clasica ce se bate la retrogradare ce bubuie mingi, ci chiar incearca sa iasa combinativ din propria jumatate, insa pe ei ii omoara accidentarile si numeroasele lacune si greseli defensive.
  • Cand joci contra celei mai bune defensive si celui mai in forma jucator din Premier League, este destul de greu sa pastrezi tabela intacta pentru mult timp. Brendan Rodgers a semnat o prelungire de contract, la fel li s-a promis si lui Soyuncu si Maddison (jucatori instrumentali in acest lot al lui Leicester) si consider ca Leicester este singura echipa care o mai poate ameninta pe Liverpool in lupta pentru titlu. Avand in vedere ca Leicester nu e angrenata intr-o competitie europeana, jucatorii au avut si mult mai mult timp de pregatire pentru acest duel.
  • Ofensiva “fulger” a celor de la Leicester care nu iarta nimic in acest sezon, condusa de Jamie Vardy, impotriva unei defensive foarte slabe poate produce un meci cu multe goluri. Avand in vedere linia oferita de cei de la Betano, consider ca trebuie profitat.
Pronostic: Peste 8.5 suturi pe poarta in meci

Meciul zilei

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal