Connect with us

Fotbal

Meciul zilei Premier League – Manchester United se va bucura de posesia mingii – 22.01.2020

ponturi anglia
Meciul zilei Premier League – Manchester United se va bucura de posesia mingii – 22.01.2020

Meciul zilei Premier League – Manchester United – Burnley. Lupta pentru locurile europene este una foarte stransa in Premier League. United va incerca sa nu faca pasi gresiti in seara aceasta. In special dupa ce Arsenal si Chelsea doar au remizat ieri. Astazi consider ca vom avea un joc dominat cap-coada de echipa lui OGS. Burnley pe de alta parte atata timp cat este 0-0, isi va practica jocul pe 2 linii si va aglomera spatiile.

Partida va fi transmisa in direct de catre cei de la Eurosport, in seara aceasta, de la 22:15. 

Meciul zilei Premier League


Image result for premier league badge vectorLinia este totusi prea jos
  • Eu stiu ca cei de la Betano au tendinta sa se uite la cel mai recent meci si sa puna linia.  Linia de 800 este jos pentru orice meci de fotbal. Chiar si atunci cand se intalnesc doua echipe din subsolul clasamentului care practica anti-fotbal.
  • Burnley este una din acele echipe, insa chiar si ei in majoritatea partidelor disputate, acasa sau in deplasare au depasit aceasta linie. Cand nu au facut-o, cum ar fi cel mai recent meci H2H contra lui United, au ratat linia cu doar 5 pase sau cu un numar foarte mic de pase in alte meciuri.
  • United vine dupa o confruntare cu Liverpool. In acel meci nu au vazut mingea foarte mult. Astazi vor fi dornici sa mentina posesia si sa paseze cat mai mult. Daca nu vom avea vreun caz extrem de cartonas rosu pentru United, cred cu tarie ca acest pronostic este destul de value bet!
Pronostic:

Meciul zilei Premier League

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal