Connect with us

Fotbal

Meciul zilei – Raheem Sterling le-a facut o promisiune “Diavolilor” – 07.12.2019

ponturi anglia
Meciul zilei – Raheem Sterling le-a facut o promisiune “Diavolilor” – 07.12.2019

Joi seara cei de la Brighton ne-au bagat din nou bani in buzunar si nu le putem decat multumi pentru asta. In ceea ce priveste aceasta zi din Premier League, Raheem Sterling si al sau interviu mi-a sarit in ochi.

Partida dintre Manchester City si Manchester United se va desfasura astazi de la ora 19:30, si va fi transmisa de catre cei de la Eurosport.

Meciul zilei

Manchester CityManchester City – Manchester UnitedManchester Utd
  • Acum un deceniu, cotele pentru o partida intre City si United n-ar fi aratat asa (1.34 vs 9.50) nici daca era accidentat intreg primul 11 al “Diavolilor”. Asta spune multe atat despre Ferguson, cat si despre evolutia fotbalului corelata cu investitii masive in ultimul deceniu. A trecut de mult momentul in care se pune in balanta traditia vs banii, iar astazi prefer sa ma rezum strict la un singur jucator pentru partida asta.

“Nu voi pune nicio presiune suplimentara asupra mea, insa voi juca maine cu dorinta clara de a marca. Voi trage la poarta mult mai des decat o fac in mod normal.”

  • Intr-un interviu acordat ieri, lui Raheem Sterling i s-a atras atentia ca NU a mai marcat impotriva celor de la Manchester United in ultimele 16 dueluri. Socat de aceasta statistica, acesta a spus ca intr-adevar il deranjeaza si ca va juca cu o extra motivatie astazi.

Pronostic: Raheem Sterling peste 2.5 suturi (pe poarta, in blocaj, pe langa poarta)

Meciul zilei

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal