Connect with us

Fotbal

Meciul zilei – Spectacol pe Emirates Stadium cu 3 pronosticuri speciale – 15.12.2019

ponturi anglia
Meciul zilei – Spectacol pe Emirates Stadium cu 3 pronosticuri speciale – 15.12.2019

Ieri s-ar fi terminat cu verde acel meci cat se poate de usor -> golul lui Vardy nu s-ar fi pus drept autogol, iar Vardy sa nu fi lovit bara sau sa nu fi ratat poarta la celelalte mari ocazii pe care le-a avut. Chiar era un pariu bun si inspirat, cu linie prinsa mult mai bine decat la alte case, dar norocul nu ne-a suras. Sa speram ca astazi va fi altfel in meciul zilei!

Duelul principal de astazi din Premier League, Arsenal – Manchester City, va fi transmis de catre cei de la Eurosport de la ora 18:30.

Manchester CityTrecem de 1000 de pase incercate in meciul asta?
  • In fiecare din ultimele 3 meciuri disputate intre aceste doua echipe combinative, s-a depasit linia aceasta de pase si in 2/3 chiar s-a depasit lejer chiar si pragul de 1000 de pase. Cunoscandu-l pe Pep Guardiola si la ce declaratii a facut si Ljunberg inainte de partida, ma astept sa vedem un joc pe contre si cu multe pase rapide.

Image result for arsenal - city

ArsenalVedem o Arsenal revitalizata cu Martinelli si Pepe?
  • Cine ar fi crezut ca Arsenal poate sa castige un meci cand joaca cu cel mai bun si mai in forma prim 11? Nu trebuie sa fii cine stie ce antrenor sa ajungi la concluzia asta, dar lui Emery i-a luat aproape jumatate de sezon si tot nu si-a dat omul seama, iar Freddie pare ca merge pe un fagas foarte bun momentan (in Europa League si-a odihnit majoritatea jucatorilor, faceti abstractie de acel meci, unde oricum Arsenal a aratat determinare).
  • Inafara de Martinelli care a intrat “ca un argint viu” in a doua repriza si a reusit sa puna umarul la intoarcerea scorului joi, Pepe, Aubameyang si Ozil au fost odihniti pentru meciul de astazi. Cu cele doua varfuri extrem de rapide si cu Auba care e capabil sa alerge constant intre linii, ma astept ca o aparare subreda rau si improvizata, cu Otamendi si Fernandinho sa aiba probleme astazi pe Emirates.
Pronostic principal: Arsenal peste 9.5 suturi catre poarta (pe poarta, pe langa poarta, in blocaj)

Meciul zilei

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal