Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Champions League

Meciul zilei Tottenham vs Leipzig – Jose Mourinho vrea sa-si arate clasa – 18.02.2020

Tottenham vs Leipzig
Meciul zilei Tottenham vs Leipzig – Jose Mourinho vrea sa-si arate clasa – 18.02.2020

Tottenham vs Leipzig – Seara de miercuri pe hartie nu arata la fel de mult potential ca si cea de marti, insa s-ar putea sa fim placut surprinsi. Baietii lui Jose Mourinho au avut parte de o tragere la sorti destul de favorabila. Leipzig poate surprinde orice echipa din lume la ora actuala si ma astept la un meci cu oportunitati de ambele parti.

Optimile Champions League vor fi transmise integral in Romania. Printre televiziuni se numara DigiSport, TelekomSport si LookPlus. Disputa de la Londra va incepe de la ora 22:00.Image result for uefa champions league 2020


TottenhamTottenham vs LeipzigRB Leipzig
  • Dupa accidentarea lui Harry Kane, cei de la Tottenham au fost nevoiti sa caute optiuni ofensive. Son Heung-min si Dele Alli nu puteau sa se descurce cu nivelul ridicat al competitilor si numarul mare de meciuri. Steven Bergwijn a fost solutia gasita de Jose Mourinho, iar dupa primele doua meciuri, pare sa se potriveasca precum o manusa.
  • Acesta a debutat cu gol in fata proprilor fani tocmai in fata celor de la Manchester City. Mai apoi, in partida cu Aston Villa a reusit un sut pe poarta de asemenea. Momentan in cele doua partide disputate pentru Spurs are o medie de 2.5 suturi catre poarta (inclusiv blocaj si pe langa).
  • In ceea ce priveste abordarea tactica, cred ca niciuna dintre echipe nu va risca. Chiar si asa, cota mi se pare una foarte mare pentru unul din cei mai explozivi jucatori de pe teren si unul pentru care Leipzig nu s-a putut pregati foarte mult (nevazandu-l in tricoul lui Spurs si in sistemul actual foarte mult).
Pronosticuri:

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Champions League