Connect with us

Alte campionate

Meciul Zilei vine de pe continentul african! 21.03.2020

ponturi fotbal

Meciul Zilei vine de pe continentul african! 21.03.2020

E o perioada dificila pentru sportul mondial, insa acest lucru nu se simte pentru noi. Am reusit sa bifam 3 din cele 4 recomandari oferite pe campionatele exotice, iar munca va continua. Pentru data de 21 Martie, am pregatit o recomandare interesanta din Burundi, o tara din Africa, cu 11 milioane de locuitori.

Va recomand in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va astept cu cele mai bune oferte si bonusuri! ATENTIE! Casele stradale tocmai ce au fost inchise.

Rukinzo vs Les Lierres 

  • Cele doua formatii au un obiectiv comun: evitarea retrogradarii! Oaspeiti insa par sa aiba probleme si daca astazi calca din nou gresit, se afunda in zona rosie. Lucrurile insa nu stau deloc bine pentru les Lierres, care are 4 esecuri consecutive. Mai mult decat atat, echipa a pierdut 9 din ultimele 10 deplasari!
  • De partea cealalta, Rukinzo a fost invinsa pe teren propriu in 2020, doar de catre Olympic. Acestia au reusit sa o invinga pe Les Lierres in ultimele 2 intalniri directe, cu 2-1 respectiv 4-1. Astazi, gazdele vor cauta si primul succes pe Intwari Stadium.
  • Oaspetii au cea mai slaba defensiva a campionatului. Cu 51 de goluri incasate in 25 de runde, acestia vor avea mari probleme in aceasta deplasare. Rukinzo trebuie sa forteze si sa caute al 9-lea succes al sezonului, pentru a se indeparta de locurile retrogradabile.

Gazdele au toate avantajele de partea lor in aceasta dupa-amiaza. Pentru moment accesul suporterilor este permis pe stadioane, deoarece criza de COVID-19 nu a izbucnit in Burundi. De altfel, forma slaba a celor de la les Lierres in deplasare, ne conduce spre cel mai logic pronostic: “1 SOLIST“!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate