Connect with us

Alte campionate

Meciul Zilei vine din exotica Singapore – 18.03.2020

Meciul Zilei vine din exotica Singapore – 18.03.2020

E o perioada dificila la nivel global, indiferent de domeniul despre care vorbim. Pariurile sunt si ele afectate si oferta se ingusteaza pe zi ce trece. Totusi, am reusit sa bifam 3 WIN-uri consecutive, fie ca vorbim de Meciul Zilei sau Biletul Zilei. Activitatea mea nu se opreste aici, iar pentru ziua de Miercuri v-am pregatit un pronostic foarte interesant. Ne indreptam atentia doar catre online dupa ultimele decizii ale guvernului, iar de aceasta data facem o “excursie” pana in Singapore!

Va recomand in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va astept cu cele mai bune oferte si bonusuri! ATENTIE! Casele stradale tocmai ce au fost inchise.

Tampines vs Lion City 

  • Tampines Rovers reprezinta una din cele mai solide formatii din Premier League (prima liga din Singapore). Echipa a reusit sa castige ultimul titlu in 2013 si de aceasta data tinteste aurul. Un lucru interesant de mentionat este faptul ca am avut un antrenor roman la acest club – Victor Stanculescu – in 1996.
  • Gazdele au 8 victorii in ultimele 9 partide oficiale pe teren propriu, iar singura infrangere a venit in prelungiri cu Bali United. De partea cealalta, Lion City nu a mai cunscut gustul succesului din toamna anului trecut. E o formatie demoralizata, ce in 2020 inca nu gaseste calea catre victorie.
  • Nici statistica nu e de partea oaspetilor, care au “cosmaruri” cu Tampines. De ce afirm acest lucru? Ei bine iata ultimele 4 rezultate directe dintre cele doua, toate incheiate cu victoria celor de la Tampines: 5-1, 4-2, 3-0, 3-0.
E o diferenta mare intre cele doua formatii. Cota celor de la Tampines este intr-o continua scadere de forma si pana la ora meciului va continua sa o faca. Duelul are loc Miercuri 18.03.2020 – de la ora 13:45 (ora locala in Romania).

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate