Connect with us

Fotbal

M’gladbach vs. Dortmund este meciul zilei – 07.03.2020

Monchengladbach vs. Dortmund este meciul zilei de azi – 07.03.2020

Meciul zilei de azi are in prim plan confruntarea dintre Monchengladbach si Dortmund, unde mizăm pe un pariu special oferit de cei de la 888 Sport.

Info Monchengladbach:

 • Gladbach traversează o perioadă bună aflându-se momentan pe locul 4 in Bundesliga. Este la 2 puncte distanță de Dortmund si ultima poziție ce o califică direct in Liga Campionilor.
 • Are 46 de puncte obținute in cele 23 de etape din 14 victorii, 4 egaluri si 5 înfrângeri.
  Pe teren propriu se descurcă foarte bine, are o singură înfrângere in cele 11 meciuri de campionat, astfel ca e posibil sa ii puna probleme celor de la Dortmund.
 • Pentru acest meci cei de la Gladbach au o listă de câțiva jucatori incerti: Benes, Mayer, Thuram Traore și Zakaria.

Info Dortmund:

 • Ocupă pozita a 3-a in campionat cu 48 de puncte obținute din 14 victorii, 6 egaluri si 4 înfrângeri. Inca mai poate spera la titlu, distanță față de Bayern fiind doar de 4 puncte.
 • Dortmund a cam scârțit in deplasare in acest sezon reușind 5 victorii, 3 egaluri si 4 înfrângeri
  Ofensiva celor de la Dortmund a stralucit in acest sezon, echipa reușind sa marcheze 66 de goluri in cele 24 de meciuri de campionat.
 • Golgeter-ul echipei este Sancho cu 14 goluri marcate si 14 pase de gol, urmat de Reus cu 11 si de Haaland care vine tare din urmă cu 9 goluri.
 • Reus continuă sa fie însă indisponibil, iar Delaney si Hummels sunt incerti pentru acest meci.

Info pronostic:

 • După cum va spuneam vom paria pe un pariu special pe șuturi.
  888 Sport ofera o linie de 11.5 șuturi Dortmund ( pe poartă, pe lângă poarta si in blocaj ).
  Consider ca este o linie accesibilă pentru a fi jucată “over” mergând pe ideea ca Dortmund este o echipa super ofensivă.
  In ultimele meciuri Dortmund a avut: 16 șuturi cu Freiburg, 12 cu Bremen, 12 cu PSG, 17 cu Frankfurt, 12 cu Leverkusen, 22 din nou cu Bremen, 13 cu Union Berlin, 14 cu Koln, 17 cu Augsburg.
  Vedem astfel ca in toate cele 9 meciuri jucate de Dortmund in 2020 aceștia au avut un total de minim 12 șuturi.

Info 888 Sport:

888 sport bonus pariuri

 • Zilele acestea mi-am facut si eu cont la cei de la 888 Sport si am consultat oferta lor de pariuri. Consider ca are o ofertă destul de bogată si cu cote pe măsură, astfel ca in viitor vom avea multe bilete jucate pe această platformă.
 • Daca doriți sa va faceți cont, va invit sa o faceti de pe link-ul de mai jos astfel încât sa beneficiați de o ofertă promoțională de până la 1000 RON bonus la prima depunere.
 • Mai mult de atat aveți ocazia de a va arata respectul si recunoștința față de comunitatea GntTips care dorește sa se dezvolte si sa vă ofere in continuare consultanță sportivă gratuită si de calitate.

Click aici pe link-ul de înscriere!  

CITESTE SI

More in Fotbal