Connect with us

Fotbal

Miza 10.000 Ron pentru Meciul Zilei 02.03.2020

Miza 10.000 Ron pentru Meciul Zilei 02.03.2020

Astazi ajungem in Austria, prima liga de Fotbal, acolo unde confruntarea dintre Altach vs Salzburg, cu incepere de la ora 20.00, are toate sansele sa ne aduca un profit excelent. Partida este transmisa in direct la UNIBET TV.

foto: facebook.com

Altach

  • Altach nu mai are nici o sansa sa intre in Play-Off, au o defensiva precara, echipa avand o medie de 2/3 goluri primite pe meci.
  • In ultimele 2 meciuri jucate, gazdele au strans doar 4 puncte, avand o victorie si un egal. Lotul acestora este unul modest si lipsit de jucatori care pot face diferenta, echipa bazandu-se pe jocul colectiv, dar, in lipsa unui lider, a unui jucator decisiv, echipa sufera in meciurile cu echipele din Top 3.

foto: facebook.com

Red Bull Salzburg

  • Red Bull Salzburg, deja calificata in PlayOff, este principala candidata la un nou titlu, chiar daca se afla in acest moment pe locul 2, aflandu-se la 6 puncte fata de prima pozitie. Oaspetii au un meci in minus si cu o victorie astazi reduc diferenta la 3 puncte.
  • In ultimele meciuri jucate pe terenul lui Altach, fosta echipa a lui Erlin Haaland a inregistrat 4 victorii si a prestat mereu un joc solid. Echipa antrenata de americanul Marsch practica un fotbal foarte ofensiv, avand jucatori peste nivelul acestui campionat, jucatorii avand o medie de 2/3 goluri marcate pe meci. Lotul echipei oaspete dispune de multi jucatori de calitate, jucatori care oricand pot face diferenta.
  • Salzburg are cea mai buna ofensiva din campionat. Jucatorul cheie este atacantul Daka, avand 16 Goluri marcate, un tanar foarte promitator de 21 de ani.
Concluzie:

Ma astept ca Salzburg sa castige acest meci in fata unui adversar fara miza si sa reduca la doar 3 puncte diferenta fata de liderul actual. Jucatorii ofensivi de la oaspeti ar trebui sa inscrie minim 2,3 goluri, avand in fata o echipa fara miza si cu o defensiva slaba.

PLASEAZA BILETUL LA FORTUNA CU 500 RON BONUS

PLASEAZA BILETUL LA UNIBET CU 300 RON BONUS

 

CITESTE SI

More in Fotbal