Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Miza 500 RON fara risc pe FCSB – CSU Craiova 31.03.2019

Miza 500 RON fara risc pe FCSB – CSU Craiova 31.03.2019

Incepand cu ora 20:30 se da startul uneia dintre cele mai interesante partide din Liga 1 Betano.

FCSB – Craiova este poate meciul etapei si cu siguranta vom avea parte de o partida extrem de tensionata. In campionatul nostru de cele mai multe ori fotbalul intra in plan secund, iar scandurile tin in faza televizorului publicul tinta, in special cel necunoscator de fotbal, insa pana la urma asta se vrea, asta se ofera. Stim foarte bine ca oltenii i-au reclamat pe cei del la FCSB la Comisia de Disciplina a FRF, acuzele fiind foarte ingrijoratoare pentru fotbalul romanesc. Ultimul meci dintre FCSB si Astra a fost un meci suspect de blat, iar toata povestea a creat un scandal mediatizat si indragit de cei ce pun intotdeauna fotbalul in plan secund.

Asadar, gata cu scandalurile si hai sa vorbim despre fotbalul prestat de catre cele doua echipe. FCSB este fortata sa castige pentru a mai spera la o sansa in acest campionat, insa in aceeasi situatie se afla si CSU Craiova, echipa ce an de an si-a propus mai mult, insa nu a realizat nimic in campionat.

Ultimele doua confruntari au fost extrem de interesante si pline de evenimente. Am avut parte de goluri, cartonase si lovituri de la coltul terenului si ma astept sa avem parte de o noua partida asemenatoare cu ultimele doua.

sursa foto: prosport.ro

Craiovenii nu au reusit niciodata sa se impuna pe terenul celor de la FCSB si vor avea din nou o misiune dificila astazi. Elevii lui Teja trebuie sa forteze o victorie pentru a a mai putea spera la titlu. In aceste conditii, ma astepet la o noua partida spectaculoasa, ca in ultima infruntare directa, iar golurile cu siguranta isi vor face aparitia.

De ce am spus pariu fara risc? 

Foarte simplu, am intrat pe oferta celor de la Netbet, am depus 490 RON si m-am decis sa mizez pe aceasta partida freebetul pe care l-am avut la dispozitie. Oferta pe care nu am putut sa o refuz mai ales ca daca pronosticul o sa fie castigator o sa ma scoate toata suma fara nicio problema. Iti las aici un LINK pentru mai multe detalii, insa poti apasa butonul de mai jos sa profiti de aceasta oferta fara risc. 

 

PLASEAZA ACUM COTA 2.10 FARA NICIUN RISC>>>

 

 

 

More in Meciul zilei