Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Miza 750 RON pe un SuperPariu in El Clasico 02.03.2023

Miza 750 RON pe un SuperPariu in El Clasico 02.03.2023

Real Madrid și Barcelona se vor duela pentru a treia oară în acest sezon și pentru a 286-a oară în istorie. Drept urmare oferta caselor de pariuri online este plina cu optiuni interensate si cu freebet-uri atragatoare. De aceasta data o sa le facem o vizita celor de la Superbet, acolo unde am gasit SuperPariul de astazi.

Lucrurile au mers perfect ieri pentru noi dupa ce am reusit sa bifam cota 2 din fotbal in grupul de Telegram. De asemenea, am reusit sa bifam si primul meci de pe biletul cu 25% bonus avantaj. Mergem mai departe astazi si incercam sa profitam de cel mai interesant meci din oferta. Este vorba despre El Clasico, Real Madrid vs FC Barcelona se vor infrunta astazi in Cupa Regelui. Putin mai jos o sa gasiti SuperPariul meu si noua oferta propusa de Superbet pentru clientii noi.

200 Rotiri Gratuite FARA DEPUNERE
200 Rotiri Gratuite FARA DEPUNERE la Shining Crown pentru toate conturile noi Superbet!

Miza 750 RON pe SuperPariul din El Clasico

 Cele două se vor întalni joi seara, de la ora 22:00, pe „Santiago Bernabeu”, în prima manșă din semifinalele Cupei Spaniei.

Evident, într-un așa meci se poate întâmpla orice. Noi vom înclina însă spre Real Madrid, care credem ca are un plus de valoare. De asemenea, arată și mai bine în ultima perioadă, spre deosebire de Barcelona. Aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren, având și gând de revanșă după eșecul clar din finala Supercupei. Așadar, ne așteptăm să dea totul pentru victorie, insa putin mai jos o sa gasiti cateva pariuri ce se vor baza pe statistici.

Real Madrid vs FC Barcelona

  • Real Madrid va avea peste 2,5 suturi pe poarta
  • Real Madrid marcheaza peste 0,5 goluri
  • Real Madrid va avea peste 3,5 cornere

More in Meciul zilei