Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Mizam 1500 RON in prima zi din playoff-ul NBA – 13.04.2019 – Vlad

NBA

Mizam 1500 RON in prima zi din playoff-ul NBA – 13.04.2019 – Vlad

Prieteni, in sfarsit a sosit ziua! Tot vorbesc de playoff-ul NBA de aproape o luna si iata ca in cele din urma vom fi martorii acestui spectacol in aceasta seara.

Ca si idee, de aproximativ 2-3 saptamani, echipele au inceput sa scada din turatie si sa-si menajeze jucatorii cheie pe care se vor baza sa duca greul in post-sezon. Exact pe acest lucru voi miza si eu astazi in acest articol, cu care sper sa debutam cu dreptul in playoff!

Pariurile pe NBA playoffs iti aduc 100 RON Fullbet – CLICK!

Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets (21:30)

NBA

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA SI AI 250 RON PARIU FARA RISC>>>

Toronto Raptors – Orlando Magic (00:00)
  • Daca mai sus vorbeam despre o partida in viteza si cu multe puncte, in Canada s-ar putea sa avem cea mai plictisitoare serie. Nu m-ar mira deloc sa vad putine puncte in aceasta partida datorita modului in care cei de la Toronto Raptors incetinesc jocul si se apara foarte eficient.
  • Tocmai din acest motiv, vom miza pe faptul ca Nikola Vucevic va ceda posesia cel putin de 2 ori astazi in Toronto. In deplasare muntenegreanul este mai predispus conform statisticii sa greseasca si ma astept ca acesta sa fie constant incomodat de Ibaka in caciula.
NBA

Pronostic: Nikola Vucevic over 1.5 greseli in atac (turnovers)

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA>>>

Golden State Warriors – Los Angeles Clippers (3:00)
  • Oracle Arena va fi plin ochi in seara aceasta, iar Los Angeles Clippers vor trebui sa fie la 200% pentru a avea vreo sansa la victorie. Pentru acest fapt, Doc Rivers si-a menajat baietii pe final de sezon oarecum, cu riscul de a ajunge in prima runda impotriva celor de la Golden State Warriors.
  • Danilo Gallinari a dus greul pentru echipa din LA alaturi de Lou Williams in acest sezon dupa plecarea lui Tobias Harris catre 76ers. Acesta a avut o serie extrem de impresionanta in acea perioada in care Clippers au bifat victorie dupa victorie si ma astept ca astazi sa fie utilizat cel putin 36 de minute (comparativ cu <30, cum a fost odihnit pe final de sezon).

NBA

PROFITA DE BONUSUL DE 450 RON SI PLASEAZA RECOMANDAREA

Denver Nuggets – San Antonio Spurs (5:30)
  • Am ajuns si la final de articol, anume in Pepsi Center din Denver. Va avea altitudinea ridicata un cuvant important de spus in jocul celor de la San Antonio Spurs? Eu zic ca acestia vor o „mica revansa” dupa cea mai recenta umilinta suferita aici + faptul ca Popovich a primit ejection dupa 63 de secunde trecute din meci atunci.
  • DeMar DeRozan cu siguranta va dori sa se faca remarcat. Este primul sau meci de playoff departe de fosta echipa, Toronto Raptors si va dori sa demonstreze tuturor ca nu este un „choker” in post-sezon, asa cum se insinua de ani buni despre el si colegul sau Lowry.
NBA

Pronostic: DeMar DeRozan over 33.5 puncte, recuperari, pase decisive

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA>>>

Multa bafta si pariati responsabil!

More in Baschet