Connect with us

Fotbal

Mizam 750 pe Christian Eriksen in meciul zilei Chelsea – Tottenham – 24.01.2019 – Vlad

Chelsea - Tottenham

Mizam 750 pe Christian Eriksen in meciul zilei Chelsea – Tottenham – 24.01.2019 – Vlad

Dupa o noapte pozitiva in NBA, pe care am incheiat-o cu bilant 3-1-1 (unul dintre jucatori nu a jucat si am primit cota 1) la lista de recomandari, astazi ne indreptam atentia catre returul semifinalei de EFL Cup dintre Chelsea – Tottenham. Meciul se va juca pe Stamford Bridge, iar echipa gazda cu siguranta va domina ostilitatile.

Meciul zilei

Eriksen este omul de baza in atacul lui Spurs:
  • In momentul in care Harry Kane, Son si Dele Alli sunt toti accidentati, Spurs efectiv stau in inspiratia de moment a lui Christian Eriksen si posibil cea a lui Lucas Moura (si el incert) pentru meciul din seara aceasta. Echipa care se va califica o va infrunta pe Manchester City in finala cupei si fara doar si poate, ambele isi doresc sa dispute un meci cu trofeul pe masa (in special Spurs care incearca din rasputeri sa-si imbogateasca cabinetul de trofee, care a fost destul de gol in ultimul deceniu).
  • Ideea este urmatoarea. Linia este una extrem de joasa, in conditiile in care Christian Eriksen va fi vioara I pentru echipa lui Mauricio Pochettino in seara aceasta, in ciuda faptului ca formatia se va apara si va incepe jocul intr-o formula 4-5-1 cel mai probabil. Eriksen are in medie in acest sezon, 56.8 pase pe meci in Champions League si 49.0 in Premier League. Asta in conditiile in care in unele partide a venit de pe banca sau a fost schimbat in intervalul 60-70 cand inca-si revenea dupa accidentare.
  • In partida din semifinala cu Chelsea, nu a fost in apele sale si chiar si asa, a oferit 43 de pase echipei sale (dintre care 34 chiar corecte). In meciul cu Manchester United, acesta a dat nu mai putin de 76 de pase, cu Arsenal a oferit 44, cu Everton 71, iar cu Fulham 67. Ideea este ca linia de 35 de pase este una mult sub ceea ce Eriksen atinge de obicei.

Chelsea - Tottenham

 Puteti sa-l jucati la aceasta agentie (click aici)

Multa bafta si pariati intotdeauna responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal