Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Mizam pe posesie in meciul zilei din Premier League – 15.04.2019 – Vlad

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Mizam pe posesie in meciul zilei din Premier League – 15.04.2019 – Vlad

Lupta pentru locurile 3-4 in Premier League este una care tine fanii celor de la Arsenal, Chelsea, Manchester United si Tottenham cu sufletul la gura, exact la fel cum este si cazul cu lupta la titlu pentru fanii Liverpool si Manchester City.

Astazi de la ora 22:00, Eurosport va transmite meciul zilei dintre Watford si Arsenal, unde echipa oaspete este asteptata sa intampine ceva probleme.

Arsenal are o mare problema in deplasari sezonul acesta

  • Watford o reusit o revenire incredibila in FA Cup impotriva celor de la Wolves si acum asteapta sa joace finala cu Manchester City. Echipa gazda fara doar si poate are moralul foarte ridicat dupa acel meci si vor sa maximizeze orice sansa li se ofera si in Premier League.
  • Cand vine vorba de deplasare, Arsenal nu prea mai a gustat succesul in Anglia decat impotriva unor echipe precum Huddersfield. Cea mai recenta dezamagire pentru tunari fiind prestatia mult sub asteptari in meciul cu Everton. Ca si posesie, Watford este o echipa care stie sa tina de minge si in cazul in care Arsenal va conduce in acest meci, nu am nicio emotie pentru acest pronostic.
  • In cele mai recente deplasari la Watford, posesia celor de la Arsenal nu a depasit 55%, fie ca au condus in meci (1-3), fie ca au fost condusi (2-1). Ma astept ca astazi indiferent de scor, sa avem un meci strans, in care Watford sa le puna probleme celor de la Arsenal.
Pronostic:

Meciul zilei

Info: La Betano, eu am prins linia la 60.5, insa acum s-a modificat in 58.5 si la Unibet se afla cea mai buna versiune acum a acestui pariu.

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati mereu responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal